torsdag 12 januari 2012

Lite för ögat!

Färgernas betydelse!
När det serveras korv är det något som händer, vet inte vad. Falukorven ska blomma, det kan bli en fest. I dag serverade vi Korv Stroganoff, ris och rostade grönsaker. Färgrann cous-coussallad, rödkålssallad med aprikoser och så ett härligt lockande salladsbord.
Rostade grönsaker
Recept:
1 strimlad röd paprika
1 skivad rödlök
1 skivad gulbeta
1 bit skivad purjolök
1 skivad aubergine
1 skivad zucchini
1 skivad butternut squach
Marinad:
1 vitlök solo
1 dl timjan
0,5 dl olivolja
0.5 dl citronsaft
1 tsk paprikapulver
salt och peppar

Lägg de skivade grönsakerna på en plåt. Ringla över oljan, rör om. Rosta i ugnen i 200 grader i 15 min.

Kör så det ryker! // Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar