I stundens hetta blev det lite vilt!
Visst var vi sugna på att servera dagens lunch i bastkjolar och kokosnötter när vi idag bjöd på Exotisk kassler med tropiska tillbehör.
Recept: 4 port
500g kassler i skivor
1 dl krossad ananas
1 dl ananas i bitar
1 dl mangopuré
3 msk fin hackad paprika
1/2 st hackad röd chilifrukt
ev. finhackad mynta
3 msk grädde
1 dl riven ost
Lägg kasslern i en ugnsfast form och blanda ananas, mango, chili, paprika och strö över detta på kasslern. Häll över grädden och strö över osten och gratinera på 175 grader i ca. 20 min.
Serveras med ris.
De tropiska tillbehören vi serverade till detta var färsk ananas, mangobitar, bananer i skivor, romansallad med granatäpple, en het salsa sås och en krämig currysås.
Här fanns också ett färgglatt salladsbord och rostade solrosfrön.
I morgon serverar vi husets pannbiff
80 kg färs som blandades ihop och rullades till precis lagom stora biffar. Står startklara i frysen, bara att sätta in i ugnen i morgon.
Kör så det ryker! // Carina
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar