måndag 27 augusti 2012

Gyllene tider!

I dag serverade vi Husets kycklinggryta!
 
En gryta med curry, gurkmeja, äpple, lök, chili, creme fraiche och så ost för att den skulle bli extra krämig. Till grytan serverade vi ris och matkorn.
 
Matkornen blandade vi med ärtor, purjolök, salladslök, mynta, tomat, olja och citron, salt och peppar. Garnerade med persilja.
 
Linstabouleh
Recept 4 pers
2 dl kokta röda linser
2 dl finstrimlad bladpersilja
1/2 finhackad tomat
1 dl finhackad salladslök
1 liten pressad citron (saft och skal)
2 msk olivolja
1/2 tsk cayennepeppar
salt och svartpeppar
 
Vi serverade också en ruccolasallad med färska jordgubbar och fetaost. Och så en äppelzatziki.
 
Kör så det ryker! // Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar