onsdag 5 september 2012

Strimlade grönsaker och biff i gräddig sås!

Vi serverade bandspaghetti, nybakat rosmarin bröd och en massa härliga grönsaker!



Recept:
Till 4 portioner behövs det:
 
 2 tsk matolja
 500 g lövbiff
100 g champinjoner
 2 msk hackad vitlök
1 morot
1 röd paprika
3 dl matlagningsgrädde (4 %)
1 msk dijonsenap
 2 tsk torkad dragon
 salt, svartpeppar
Gör så här:
Strimla biffen, skiva champinjonerna, skiva moroten och strimla paprikan. Hetta upp oljan i en kastrull, fräs grönsakerna och vitlök hastigt på hög värme några minuter. Tag upp den och lägg åt sidan. Hetta upp på nytt kastrullen och fräs köttet hastigt, ta upp och lägg åt sidan. Blanda grädde, senap och dragon i kastrullen och låt det koka någon minut. Vänd sedan i pasta, grönsaker och kött. Smaka av med salt, svartpeppar och eventuellt lite mer senap och dragon.
 
Kör så det ryker! // Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar