onsdag 11 september 2013

Köttfärs på fem olika sätt!

Svenska klassiker!
 
Kålpudding som alternativ köttfärslimpa på menyn idag. Vi har även gäster som är gluten, laktosintoleranta, fläskfritt och vegetarianer som görs liknande i smak och utseende. Tar vi bort något från orginalreceptet så tillsätter vi något annat som ersätter den.
Köttfärslimpa!
 
Kålpudding!
 Fantastiskt goda köttfärsrätter som serverades med gräddsås, rårörda lingon och pressgurka.
 
Lingon! 
 
 Pressgurka!
 
Vi serverade ett salladsbord som var sprängfyllt av färg och smakrika sallader, tzatziki och rostade solrosfrön i skålar.
 
Späda spenatblad! 
Tillsammans med salladslök, paprika och gula ärtor. Ärtorna är kokta i gurkmeja.
 
 Kör så det ryker! // Carina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar