tisdag 23 april 2013

Framtidens matvanor ämne för nordisk konferens!

Här var vi med!
 
Vi fick frågan av Eva Sundberg som numera jobbar på Livsmedelsverket om vi kunde tänka oss att fixa en wok till en Nordisk konferens.
 
Mitt i Stockholm utanför Kungliga Skogs- och lantbruksakademien på Drottninggatan i Stockholm. ställde Nina Larsson kock från Skövde kommun och jag upp våra Muurikkor.
Småregnigt och vi var tveksamma om detta skulle gå utan tak över pannorna.
 
Målgruppen för konferensen var nordiska beslutsfattare inom livsmedelsområdet till exempel myndigheter, livsmedelsbranschen, konsumentorganisationer, universitet/forskning som arbetar med matglädje, bra mat och bra matvanor.
 Tur som en tok!
Vi fick sol, vi kunde servera hela måltiden utomhus. De som ville stod ute i solskenet och avnjöt våran Wok.
Kyckling, paprika och lök i den ena. Morötter i alla färger, gul och polkabeta, palsternacka,  en smaksättning med ingefära, citron och chili.
Blandades med matkorn.
Garnerades med salladslök, kål och rödlök. Serverades med curry och vitlök - rostad paprikacreme. Nybakad bondbröd.
 
Kör så det ryker! // Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar