måndag 15 april 2013

Apelsin och chiliöverbakad sej!

Ett recept med fräscha soliga smaker!
Vi serverade extra apelsinsalsa och vårlök vid sidan av. Garnerade med chiliflakes.
Recept:
600 g sej fryst
3 tsk salt
1 msk citronsaft
1 msk fiskbuljong
 
1 dl chilisås 
100 g ostcreme
140 g creme fraiche
2 msk apelsinjuice konc.
8 g grönsaksbuljong konc.
1 tsk rosmarin torkad
1,5 msk maizenamjöl
salt och peppar
Lägg fisken i en ugnsfast form, pressa citronsaft över fisken och salta och krydda fileérna. Blanda ihop såsen och häll den över och grädda i ugn 180 grader i ca: 12 min
Garnera med salladslök, färsk rosmarin, apelsiner och chiliflakes.
 
Kör så det ryker! // Carina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar