torsdag 4 april 2013

Det sej s att man blir klok av att äta fisk!

Fantastiskt gott att servera baconströssel till!
 
Pocherad sej med örtsås och baconströssel.
Den frysta sejen som fått tina i kylen har rimmats i saltlag innan den lagts på bleck. Citronsaft och lite fiskbuljong ovanpå för att sedan pocheras.
 
Örtsåsen är en beachamel med vitvin och örter (basilika, dill, persilja)
 
Baconströsslet kan även serveras brevid.
 
 
Butternut
Squash
Gjorde vi en sallad på idag!
Dela squashen i mitten och gröp ur kärnorna. Tärna den och rosta den lite i ugn med skalet på. ca. 7 min i 200 grader beroende på hur stora bitar.
Tärnad fryst mango och röd paprika blandas ihop.
Lite olja, mangopuré och citronsaft för att få den smakfull och inbjudande.
 
Kör så det ryker! // Carina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar