torsdag 30 augusti 2012

Pytt i Panna!

Men vi har inga rester att göra den på!
 
Vi köper färdigtärnad pyttpotatis med lök, fräser köttfärs och kryddar upp den med ungdomarnas favoritkryddor. Kebabkött, strimlad korv och skinka steks och vi blandar allt på bläck.
Ingen pytt kvar efter dagens servering!
Att blanda i lite tärnad palsternacka går bra.
 
Till detta serverades vårat populära salladsbord, äggcreme, rödbetor och kebabsås.
 
Kebabsås Recept 4 port
1 dl majonäs
1 dl cremefrache
1 dl gräddfil
2 msk kebabkrydda (chili, spiskummin, svartpeppar, paprika, cayennepeppar, koriander, oregano, basilika, rosmarin, gul lök, vitlök)
1/2 msk paprikapulver
2 msk chilisås
3 msk mixad ananas med juice
salt och peppar (cayenne, svart)
 
Sådant här gillar vi!
Färska kryddor
 
Ost och vitlöksbröd!
 
I kylen står ett bröd i natt på kalljäsning fullt med vitlök och ost.
 
Kör så det ryker! // Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar