onsdag 22 augusti 2012

Fina fisken!

Vi är nöjda med våran terminstart!
 
 
Sejen som serverades idag kommer färsk från Göteborg i stora kartonger fulla av is. Det känns äkta när vi får panera, krydda och steka den själva. Vi blandar lika delar ströbröd som finmixade cornflakes uppblandat med salt, peppar och fiskbuljong. Fisken doppas först i ägg och citronsaft, vänds sedan i ströblandningen. Supergott!
 
 
Vi serverade en rosa tomat och dillsås till som är lätt att göra.
recept: 4 port
1 dl creme fraiche
1 dl fil
1 dl majonäs
3 msk hackad dill
1 dl ketchup
salt och peppar
Receptet kommer ifrån Arlas nya receptsamling.
 
Örtablandning
 
Nu får man passa på innan hösten tar över att ta de sista färska örterna. Vi hackade persilja, mynta, dill, salladslök, purjolök svängde runt lite honung och serverade som ett strössel. Jätte fräscht! 
 
Kör så det ryker! // Carina
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar