onsdag 21 augusti 2013

Tabouleh!

Matkorn det svenska riset!
 
 Tabouleh med matkorn!
Matkorn (kokat i gurkmeja)
finkhackade köttiga tomater, salladslök, bladpersilja, saft och skal från citron, olivolja, salt, svart och cayennepeppar.
Supergott!
 
 
Till Korv Stroganoffen idag serverades ett härligt färggrannt salladsbord med vitkålssallad, morötter, oliver, ruccolasallad och bönsallad.
I skålarna vid sidan av serverades chilimarinerad squach, hummus. tomatsallad, tabouleh och romansallad.
 
Köttfärslimpa!
 Vi provar denna gång att ha 20 % böna i våran färs. 90 kg färs som blandats, formats och stekt idag, serveras i morgon.

Kör så det ryker! // Carina


1 kommentar:

  1. Vi har provat både köttfärsås, tacofärs och köttfärslimpa med upp till 40% bönor.
    Funkar kanon och barnen äter lika mycket som innan.

    Skolkocken Borås

    SvaraRadera