tisdag 27 augusti 2013

Festlig Soppbuffé!

Tre sorters soppor, skålar med toppingar och nybakat bröd!
 
Var dag kan bli till en fest, med valmöjligheter vill vi locka våra elever till att äta ett näringsberäknat och vällagat mål mat hos oss.
 
Idag serverade vi:
Spenatsoppa -  gästen fick toppa sin soppa med mera färsk spenat, kryddgrönt och en äggcreme.
 
Morotssoppa- till den serverades det skålar med kryddgrönt, youghurt, örtdressing eller en färskoströra.
 
Gul ärtsoppa - med en mustig smak av senap, morot, lagerblad, mejram och timjan.
 
Morotssoppa!
Morotssoppan gjord på morotspuré, vita, gula och orange skivade morötter, färsk chili, ostcreme, creme fraiche och purjolök.
 
Till detta serverades ett nybakat tomat och basilikabröd.
 
Vi serverade även alternativrätt med pasta, köttfärslimpa och salsa. För många blev det en förrätt, varmrätt, salladstallrik och nybakat bröd.
 
Det gillar vi!
 
 
Kör så det ryker! // Carina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar