En riktig solskenshistoria!
Rimmad sejfilé överbakad med chili och apelsin.
4 port
600 g sejfilé
rimmas i 1 dl salt och 1 liter vatten i ca: 8 min.
Fisken läggs på bleck och kryddas med citronsaft och ev. rivet citronskal.
3 msk finhackad gul lök och 3 msk finhackad purjolök strös över.
Sås:
2 dl creme fraiche
1 dl ostcreme
3 msk chilisås
5 msk koncentrerad apelsinjuice
1 msk finhackad röd chili
2 msk färsk rosmarin
1 msk rivet apelsinskal
Täck fisken med detta och strö på riven ost. Gratinera i ugn 175 grader i ca 8min.
Servera med husets potatismos.
Några salladsskålar!
Vetekorn blandat med bönor, paprika och rostade rödbetor.
Kör så det ryker! // Carina
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar