tisdag 20 augusti 2013

Rimmad fisk!

Ett perfekt sätt att få saltningen jämn!
Samtidigt som fisken blir fastare och tillagningstiden kortare.
1 dl salt blandas ut i 1 liter vatten. Fisken rimmas i 8 minuter.
Majspanerad ugnstekt sejfilé med currycreme och dillslungad potatis.
 Så kan det se ut, men våra tillbehör vill ha plats på tallriken också.

På färska rödbetor rödbetssallad, ärtskott,
rostade rotfrukter med butternut och citronbitar.

Tomatsalsa,  kryddgrönt (finhackad dill, salladslök, persilja), chilimarinerad tonfisk och så lite 
garneringsbyttor till fiskblecken som ska ut i våra serveringsdiskar. Grönsaksbuffen var fylld med färgglada sallader som finrivna morötter, bönsallad, vitkålssallad, grönsallad, gurka och tomat. 

Morotsbröd
På nattjäsning står ett morotsbröd med pumpafrön tiil morgondagens lunch.

Kör så det ryker! // Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar