torsdag 24 maj 2012

Fina fisken!

Idag serverade vi en ugnstekt rimmad fisk med limesås och potatis!
En härlig grönsaksbuffé, i skålarna fanns citroner i skivor, marinerad paprika och kålrabbi i stavar.

På den nygamla serveringdisken fanns även rostade crostini med en röra av oliver och soltorkad tomat.
Skivad korvbröd som rostas i ugnen på 175 grader i 10 min.
Recept:
200 g soltorkad tomat i olja
150 g svarta oliver
1/2 rödlök
1 vitlök solo
1 msk citronsaft
salt och peppar
Mixa ihop i matberedaren så att det blir småbitar av allt. För att det ska hålla ihop tillsätts ev olivolja.
Vi serverade även en röd lins hummus.
Recept:
4 dl mjuka röda linser
1 liten vitlök solo
3 msk citronsaft
4 msk olivolja
1 krm cayennepeppar
salt och peppar

Mixas i hop till en helt slät kräm.

Kör så det ryker! // Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar