tisdag 7 maj 2013

Vi har landat!

Vinsten av Arla Guldko skakade om oss på riktigt!
 
Bästa matglädjeskola 2013, det är otroligt bra jobbat.Vi fortsätter i samma matglädjeanda. I går serverade vi 50 nyanställda i Tibro på en smakrik skollunch. Världens godaste smörgåstårta är i planeringsstadiet. Efter ett möte med studentkåren har avslutningslunchen spikats.
 
Idag serverade vi pastasallad!
 
En pastasallad som våra Gäster fick komponera själva. Här fanns kebabkött, kyckling, bacon, skinka, bön och linsblandning.
Dressingar i alla smaker kebab, curry och örtdressing.
Grönsaksbuffén var fylld av säsongens primörer och så lite extra skålar med röd och purjolök, röd mangoldskott och ruccola.
 
Ärtor, blomkål, morötter, palsternacka och selleri fanns i serveringsdiskarna också.
 
Fredrik praktikanten...
 Han...
 
Kör så det ryker! // Carina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar