söndag 26 april 2015

Mat från Bygden!


Jättekul att än en gång få servera Mat från granngårdar under en hel vecka!

Favorit i repris med ett uppskattat tema på Fågelviksrestaurangen vecka 19. Vi får en rolig och naturlig kontakt med leverantörerna, vi kan åka förbi gårdarna och se hur djuren har det, träffa jägare som skjutit vildsvinet, åka fram till Klangahamn och köpa fisk från Vättern, eller varför inte åka förbi Almnäs Bruk och kolla in deras ostlager.

Det blir det en vecka med närodlat, närfiskat och närproducerat!

Meny

Måndag: Bratwurst från Lilla Spännefalla, Tibro serveras med stuvad potatis samt Günters vitkålssallad
Tisdag: Vildsvinskebab från Naturbordet, Tibro serveras med tunnbröd, ramslökssås och rotfrukter
Onsdag: Stekt Aborre, inkokt Rengbågsforell samt smörstekt Gös från Klangahamns fisk serveras med dillslungad potatis samt hollandaisesås och spenat.
Torsdag: Strimlat fläskkött från Lindells gårdsslakteri, Tidaholm serverar krämig fläskköttsgryta med soltorkad tomat, champinjoner, squash och paprika serveras med tagliatelle
Fredag: Ostprovning från Almnäs bruk, Hjo samt  Grönsakshuset Skövde serverar vi Ängamatssoppa med nybakat bröd.

Temavecka!
Varmt välkomna!

Kör så det ryker! // Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar