tisdag 10 februari 2015

Bästa Matglädjeskola 2015!

Tre skolor till final i årets Arla Guldko tävling!

Guldregn i Göteborg eller Stockholm? 
Den på 27 april på Grand Hotel i Stockholm koras 2015 års vinnare. Vinnaren får ett utbildningsstipendium på 25 000 kr, diplom, guldko-statyetten och en otrolig upplevelse runt om med vad vinsten bär med sig. Övriga vinner 5000 kr i utbildningsbidrag, diplom och en fest man sent glömmer. 
Nu är mina besök hos dessa tre fantastiskt matglädjerika skolor över.

Brottkärrskolan!
GöteborgUtsäljeskolan!
Stockholm


Brunnsboskolan!
Göteborg

Det har varit fantastiskt roligt att medverka ännu en gång som jurymedlem. Juryn har ett tufft arbete framför sig då allt ska sammanställas och utvärderas för att utse en vinnare. Sex viljestarka jurymedlemmar som har fått ganska olika upplevelser på sina besök ska enas. Roligt arbete då allt handlar om att sprida långsiktig matglädje, vara goda förebilder och laga go mat i skolorna.

God mat och ett fantastiskt engagemang i alla dessa tre skolor!

Jag önskar er alla Lycka till!

Upplevelsen ni får kommer vara oförglömlig, glöm inte bort att alla är vinnare!! Även dom som jobbar med matglädje utan att synas får genom sådana tillställningar en större yrkesstolthet. Ju mera goda exempel som syns desto mer inspiration ger vi varandra till fortsatt utveckling att leverera schysst käk för de offentliga måltiderna i skola och omsorg.

Kör så det ryker! // Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar