tisdag 23 september 2014

Färgrikt!

Någon kanske gillar att måla, andra kanske inreda med färg!

Vi satsar för fullt att våra serveringsdiskar ska se så tilltalande ut som möjligt med färgrika tillbehör,  kanske kan vi locka våra gäster till att våga smaka och prova att äta mera grönsaker.
Morötter och bönor!
Till våran soppa finns det färgrika grönsaker att toppa sin soppa, lägga i det man gillar bäst.

 Skålar!

Ugnsbakad lök i flera färger och smaker, späda spenatblad, grillade gulbetor, rostad palsternacka, purjolökscreme, örtolja, hackad gräslök, ägghack, krutonger, kaprisbär,  massor av linser och gula ärtor. 

I stället för en blombukett!
Så går det att fixa till ätbara nyttigheter som både lyser upp i serveringen och som är väldigt goda.

Detta till soppan och så nybakat bröd!
Det blir en lyckad soppedag!


Kör så det ryker! // Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar