Fyra dagar uppdelade på två veckor med ett avslut på måndag, då ett slutprov via internet skickas ut till alla deltagare. 14 stycken kockar från i stort sett hela Sverige som deltagare.
Dagarna har varit fyllda av råvarukunskap, ekonomi, mat och dryck i kombination, menyer, ledarskap och konflikthantering.
Kunskap som är nödvändig i yrket som Sous-Chef.
Denna utbildning har ökat min målmedvetenhet i mitt yrke samt att jag fått mer kunskap om en helhet i restaurangbranchen. Mat och dryck i kombination var något utöver det vanliga.
Kursinnehållet!
Dessa gjorde dagarna spännande och innehållsrika!
Andreas Hedlund: Resursklok användning av råvaran
Eva Hultqvist: Ekonomi, för och efterkalkylering
Michel Jamais: Mat och dryck i kombination
Maria E. Rogell: Restaurangen som helhet
Maria Maruska: Ledarskap, kommunikation, konflikthantering
Utbildning var en av vinsterna i priset Arla Guldko 2013 "Bästa Matglädjeskola"
En riktig Guldvinst vill jag säga!
Tack!
Dagarna har varit fyllda av råvarukunskap, ekonomi, mat och dryck i kombination, menyer, ledarskap och konflikthantering.
Kunskap som är nödvändig i yrket som Sous-Chef.
Denna utbildning har ökat min målmedvetenhet i mitt yrke samt att jag fått mer kunskap om en helhet i restaurangbranchen. Mat och dryck i kombination var något utöver det vanliga.
Kursinnehållet!
Andreas Hedlund: Resursklok användning av råvaran
Eva Hultqvist: Ekonomi, för och efterkalkylering
Michel Jamais: Mat och dryck i kombination
Maria E. Rogell: Restaurangen som helhet
Maria Maruska: Ledarskap, kommunikation, konflikthantering
Utbildning var en av vinsterna i priset Arla Guldko 2013 "Bästa Matglädjeskola"
En riktig Guldvinst vill jag säga!
Tack!
Kör så det ryker! // Carina
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar