måndag 19 december 2011

Under the coconut tree....

Varför inte drömma sig bort en liten stund!

Idag var det tropisk hetta på restaurang Fågelvik, det serverades currydoftande köttgryta som fick ett sting av chili. Till detta serverades ris och en färggrann grönsaksbuffé. Vid sidan om fanns cocoskrämstopping och så denna goda ananassalsa.

Ananassalsa
Ananassalsa (6-8 port)
1 burk ananas i bitar (430 g fruktkött)
1 röd paprika (165 g)
1 rödlök (45 g)
3 msk limejuice
2 msk honung
2 msk olivolja
 färsk hackad chili
1 vitlöksklyfta
salt och peppar
Häll av spadet från ananasburken och blanda i de övriga hackade ingredineserna. Smaksätt med lime, honung, olivolja, salt och peppar.
Kör så det ryker! // Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar