söndag 14 juli 2013

Halvlek!

Målsättningen för 2013 var att sätta bollen i krysset!
 

Det gjorde vi!
 Under tiden som vi har haft så kul vi någonsin har haft, har vi presterat. Gjort det bästa möjliga utav de reurser och den kreativitet som funnits på skolan. Vi lyckades få några fina träffar med matrådet och hade riktigt bra gemensamma temadagar under terminen.

FAMM - Five Aspects Meal Model
Ett bra verktyg som hjälper oss att se helheten i en måltid. Maten ska som sagt vara en självklarhet, att den ska smaka bra, fin för ögat och vara näringsriktig. Att det ska finnas något för alla och att göra maten så intressant att det är värt ett besök. Det genom att bygga upp en förväntan på måltiden hos oss i Fågelviksrestaurangen. Vi har en trevlig utformning av våra serveringar där alla kan få avkoppling och hämta kraft för fortsatta studier.
 "Ingenting är omöjligt" är en bra sammanfattning av vårat tänk i restaurangen. Vi vill se och ge våra gäster bästa tänkbara service för att de ska få kraft till att nå deras bästa studieresultat på skolan.

Arla Guldko
Genom bra samarbete med elever, lärare, rektorer och övrig personal på skolan så är vi Bästa Matglädjeskolan i Sverige 2013.

Vi kommer att fortsätta i samma anda under hösten. Temadagar och matupplevelser som lyfter vardagen till något utöver det vanliga.

Vi ses i höst! Kör så det ryker! // Carina
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar